Újszülött fotózás

Az újszülött fotózásnál a baba ideális esetben 4-14 napos – ilyen idősen még könnyen visszaalszanak a picik egy-egy pózváltás után és felveszik a magzatpózt.

Egy nő életében meghatározó pillanat az, amikor gyermeke születik, anyává válik. Akit eddig a szíve alatt hordozott és óvott mindentől, őt most már a pocakon kívül kell védelmeznie. A születés utáni napokban az újdonsült anyuka ismerkedik babájával és le sem tudja venni róla a szemét. Úgy érzi, hogy ennek a pillanatnak, ennek az érzésnek örökké kell tartania. Amennyiben te is így érzed, akkor biztosan megszeretnéd örökíteni gyermeked egy újszülött fotózás keretében.

Az újszülött fotózásnál a baba ideális esetben 4-14 napos. Ilyen idősen még többnyire átalusszák az egész napot és könnyebben visszaalszanak egy-egy pózváltás után. A piciknek a napirendje még nem alakult ki, ezért a fotózás is eltart 2-3 óráig. Közben az anyuka meg tudja szoptatni, böfiztetni, pelenkát tud neki cserélni.

Érdemes tehát már a szülés napján időpontot egyeztetni, vagy amennyiben jártál nálam kismama fotózáson, akkor a szülés várható napjához igazítva több időpontot is lefoglalhatsz.

Váci stúdiómban minden megtalálható – lámpák, hősugárzó, bőrbarát kötött/horgolt kis ruhák, sapkák, dekoráció (Hold ágyikó, mózes, stb.) – ahhoz, hogy csodás fotók készülhessenek a babátokról. Amennyiben szeretnéd, hogy saját otthonodban készüljenek el a képek, abban az esetben mobil műteremmel kitelepülök (Vácon kívül 80 Ft/km kiszállási díjat számolok fel).

Hozzál mindent, ami a baba szoptatásához szükséges, textil pelenkát, pelenkát, illetve olyan kiegészítőket, amiket szeretnél ha rajta lennének a képen (pl. kedvenc plüss, ruha). Érdemes az anyukának és az apukának hoznia 1-1 fekete és fehér felsőt is.

Célom a baba biztonságát figyelembe véve teljesíteni a szülői igényeket. Amennyiben előre közlik a baba nevét az időpontfoglalásnál, akkor kockára felfestem a nevének a betűit – ezzel még személyesebbé téve a kiegészítőket.

A szülők a 25 db retusált képen kívül kapnak még egy babaköszöntő e-képeslapot, melyen szerepel a pici neve, születési ideje, súlya és hossza.

Aki eljön hozzám újszülött fotózásra, kap egy 10%-os kedvezményre jogosító kupont a baba fotózás csomag árából, melyet felhasználhat gyermeke 1 éves koráig.

Aki járt nálam kismama fotózáson, annak 10% kedvezményt adok az újszülött fotózás árából.